JOBBIK ÚJHELY

Minden ami Jobbik, minden ami Újhely!

Tisztelt Szamosvölgyi Péter Polgármester Úr,

Tisztelt Palicz István Elnök Úr!

A Zemplén TV 2009. november 5-i híradásából értesültünk róla, hogy az önkormányzat (vagy a Fidesz?) készíti Sátoraljaújhely 10 évre szóló fejlesztési programját és ötleteket javaslatokat vár a lakosságtól. Mint a híradásból megtudtuk, már munkacsoportokban folyik a munka, értékelik a javaslatokat.

Mi, a Jobbik Sátoraljaújhelyi Alapszervezetének tagjai, nem szeretnénk kimaradni városunk jövőjének alakításából, számos, a város fejlesztésére vonatkozó javaslatunk van.

Ugyanakkor nem tekinthetünk el attól a ténytől, hogy közelegnek a 2010. évi országgyűlési választások, és a választási kampány itt van a nyakunkon, vagy már el is kezdődött. Talán a most elindított ötletbörze is része a kampánynak?

Mint bizonyára nem ismeretlen Önök előtt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, amelyről az ez év június 7-i EP-választás előtt a parlamenti pártok és a sajtó tudomást sem vett, 14 %-os eredményével a harmadik legerősebb támogatottsággal rendelkező párt, és támogatottsága azóta is emelkedik. Köszönhető ez azoknak a tömegeknek, akik szerint 20 évvel a rendszerváltásnak nevezett trükkös hatalom átmentés után megállapítható: a valódi rendszerváltás elmaradt!

A nemzet pusztul, a magyarok tömegei nyomorognak, munkaképes, képzett, aktív korú honfitársaink százezrei nem találnak munkát lakóhelyükön, sőt az országban sem. Ők a csendes és becsületes kisebbség, akik önpusztító módon megvonják maguktól akár az utolsó falatot is, csak hogy ki tudják fizetni számláikat, öltöztetni, taníttatni tudják gyermekeiket. Kisebbséget írtam, de gyalázatos módon lassan ugyanerre a sorsra jut a munkahellyel még rendelkező, de kiszolgáltatott, minimálbérből tengődő munkások, egészségügyi dolgozók, pedagógusok tömege is, akiket a jelenlegi parlamenti pártok együttes tevékenysége juttatott a létminimum környékén vegetálók táborába. Ők azok, akik nem mennek (mert nincs módjuk rá) tüntetni a Parlament elé, (ahol nincs képviseletük sem, hiszen az ott üldögélő milliomosoknak fogalmuk sincs róla, kit képviselnek), és akiket a Jobbik fog hamarosan a parlamentben is képviselni!

Visszatérve a közelgő választásra, be kell látnunk, hogy az országos tendenciák választókerületünkben is érvényesülni fognak, és a választási kampányban a Jobbik számottevő tényező lesz. Sajnálatos módon a Fidesz már jó előre elhatárolódott a Jobbiktól, és egyeduralomra törekszik. Pedig a csődtömeg, melyet a hatalmát sikeresen átmentő, a hazát kiárusító elit hagy maga mögött, csak széles nemzeti összefogással lenne kezelhető és ehhez a Jobbikra is szükség lesz.

Ezért mi azt javasoljuk, helyi szinten ne kövessék pártjuk országos stratégiáját, mert az hiba lehet. Baráti jobbot nyújtunk, hiszen ismerjük egymást, szeretjük városunkat és itt akarunk élni, itt szeretnénk jól érezni magunkat és gondolkodásunkban sok a rokonság.

Amennyiben elfogadják kinyújtott (Jobbik!) kezünket, partnerek leszünk a helyi fejlesztési program megalkotásában is, a kampányban is és az azt követő újjáépítésben is.

Üdvözlettel, az építő együttműködés reményében!

Sátoraljaújhely, 2009. november 9.

Jobbik Magyarországért Mozgalom Sátoraljaújhelyi Alapszervezete

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 239
Tegnapi: 24
Heti: 412
Havi: 1 070
Össz.: 355 609

Látogatottság növelés
Oldal: Nyílt levél a Fideszhez
JOBBIK ÚJHELY - © 2008 - 2024 - jobbikujhely.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »